Verlichting aanleggen in Alphen aan den Rijn

Wilt u verlichting aanleggen? Bent u aan het verbouwen, moeten er lichtpunten worden verplaatst of toegevoegd of laat u een nieuw huis bouwen? In Alphen aan den Rijn helpt Viking Elektra u met binnen- en buitenverlichting. Bel ons op 0172 - 23 94 31 of gebruik van het contactformulier voor een offerteaanvraag.

Aanleggen nieuwe verlichting in Alphen aan den Rijn

Het meest logische moment om verlichting aan te leggen is tijdens de bouw of de verbouwing van een vertrek. Dan zijn er minder obstakels wat het eenvoudiger maakt om buizen en draden weg te werken. En als we een lichtplan uittekenen weten we van te voren precies waar we de lichtpunten en contactdozen moeten plaatsen.

Op een later moment aanpassingen laten doen kan natuurlijk ook. Misschien wilt u een aantal lichtpunten verplaatsen, moeten er nog een aantal worden toegevoegd of wilt u nog wat extra contactdozen. Maar het zou ook kunnen dat uw netwerk enorm verouderd is of dat u wilt overstappen op LED verlichting om te verduurzamen. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Alphen aan den Rijn

Een lichtplan is het plan waarin heel nauwgezet is opgetekend waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars moeten komen. Het is een geweldig hulpmiddel bij de inrichting van nieuwe woningen of nieuwe vertrekken. En het lichtplan kan helemaal naar wens worden opgetekend.

Met een lichtplan komt u dus niet voor verassingen te staan en weet u precies of er voldoende lichtpunten zijn en waar ze komen. Het kan bovendien totaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. Uw wensen zullen voor uw keuken en uw kantoorruimte immers niet hetzelfde zijn. Daar kan op ingespeeld worden.

Aanleggen tuinverlichting in Alphen aan den Rijn

Naast binnenverlichting kunnen wij u ook helpen met de aanleg van tuinverlichting en buitenverlichting. Goed uitgedachte tuinverlichting kan heel sfeer verhogend werken. Zo kunt u de pronkstukken in uw tuin of de gevel fraai uitlichten of inbraak werende spots met bewegingsmelders laten plaatsen.

Verschillende nieuwe contactpunten buitenshuis schept ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te goochelen met verlengsnoeren als u buiten elektriciteit wilt gebruiken. Dat wordt dan overbodig. Wel zo fijn tijdens milde zomeravonden waarop u misschien wel een muziekinstallatie of een elektrisch kacheltje op het terras heeft staan.

Contact met Viking Elektra voor de aanleg van verlichting in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn kunt u voor het aanleggen van verlichting terecht bij Viking Elektra. We zijn in te schakelen voor het vervangen, aanleggen en aanpassen van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het inrichten van een lichtplan. Bel naar 0172 - 23 94 31 of vraag een offerte aan via het contactformulier