Elektra aanleggen in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn en omgeving is Viking Elektra werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Als particulier kunt u ons inschakelen voor vragen over uw groepenkast. U kunt ons ook bellen voor het aanleggen, vervangen of verplaatsen van bedrading, stopcontacten en lichtpunten in uw woning. U kunt ook bij ons terecht voor de aanleg of verplaatsing van verlichting. Onze experts leggen of verplaatsen uw bekabeling voor telefoon, internet en televisie ook graag aan. Bij Viking Elektra zijn we veelzijdig! Wij zijn in Alphen aan den Rijn specialist op het gebied van elektra aanleggen.

Ook bedrijven kunnen ons inschakelen voor bovengenoemde klussen. Hiernaast helpen wij bedrijven in Alphen aan den Rijn ook bij onder andere het aanleggen en installeren van telefooncentrales, intercomsystemen, datanetwerken en deuraandrijving.

Doelstellingen van uw elektriciens

Onze elektriciens werken bij het uitvoeren van werkzaamheden met bepaalde doelstellingen, zodat wij onze klanten in Alphen aan den Rijn een hoge kwaliteit service en tevredenheid kunnen garanderen. Tot deze doelstellingen behoren onder andere:

  • Het veilig en professioneel uitvoeren van onze werkzaamheden
  • Het zo efficiënt mogelijk adviseren van klanten
  • Het streven naar 100% klanttevredenheid

Wanneer u ons wilt inschakelen voor het aanleggen van elektriciteit of een bepaalde klus of wanneer u vragen heeft aan onze elektriciens, kunt u contact met ons opnemen. Het efficiënt adviseren van klanten staat bij uw elektricien uit Alphen aan den Rijn voorop!