Groepenkast vervangen in Alphen aan den Rijn?

Iedere woning heeft een groepenkast. In een groepenkast wordt de elektriciteit verdeeld die via de meterkast naar binnenkomt. Het is dus belangrijk dat dit allemaal goed werkt, want anders kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Kortsluiting kan tot brand leiden en dit wilt u koste wat het kost voorkomen. Is uw groepenkast verouderd en is hij hoognodig aan vervanging toe? Of wilt u de groepenkast uitbreiden, omdat er meer elektrische voorzieningen in uw woning zijn gekomen? Schakel dan een professioneel bedrijf in. Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker is al jaren werkzaam in en om Alphen aan den Rijn en heeft veel ervaring in het vervangen of het uitbreiden van groepenkasten. Onze medewerkers helpen u graag.

Aardlekschakelaar

Bij een nieuwe groepenkast is het tegenwoordig verplicht om twee aardlekschakelaars te hebben. Een aardlekschakelaar garandeert uw veiligheid en zorgt ervoor dat u niet onder stroom komt te staan wanneer u iets moet regelen in uw groepenkast. Heeft u op dit moment één aardlekschakelaar en wilt u één extra? Of laat u uw groepenkast uitbreiden? Dan is het zeker verstandig dat u nog een extra aardlekschakelaar laat plaatsen. De medewerkers van Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker kunnen een nieuwe aardlekschakelaar deskundig voor u plaatsen.

Wilt u meer informatie over het vervangen van een groepenkast of over het vernieuwen van een groepenkast? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons bellen op het nummer 071 - 205 30 21. Wij bieden de beste service als het gaat om groepenkasten samenstellen of uitbreiden. Wij zijn in Alphen aan den Rijn en omgeving u met plezier van dienst!