Expert in elektrotechniek in Alphen aan den Rijn

Natuurlijk is het verleidelijk om een op het oog simpele klus op het gebied van elektrotechniek zelf te klaren, of dit te laten doen door een kennis die zegt er verstand van te hebben. Dit is echter onverstandig, en in sommige gevallen zelfs levensgevaarlijk. Schakelt u daarom een elektromonteur in bij al uw klussen op het gebied van elektrotechniek. Een elektromonteur is er immers niet voor niets! In Alphen aan den Rijn vindt u een ervaren en deskundige elektromonteur bij Viking Elektra.

Let op! Wij kunnen u helaas niet van dienst zijn als u op zoek bent naar een witgoedreparateur.

Werkzaamheden aan uw elektrotechniek

Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf dat zich in Alphen aan den Rijn en omgeving bezig houdt met elektrotechniek in de ruimste zin van het woord. Onze elektromonteurs verzorgen voor u het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van diverse technische installaties in Alphen aan den Rijn. Wilt u bijvoorbeeld uw groepenkast uitbreiden met meer groepen? Of wilt u uw bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe? Wij regelen het voor u. Zo kan onze expert de status van uw bestaande groepenkast meten met behulp van een meetinstrument en kan hij uw systeem uitbreiden of vervangen. Onze specialist werkt uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit.

Voor iedere elektrische klus in uw woning of bedrijf staat de elektricien uit Alphen aan den Rijn voor u klaar. Aarzelt u dus niet en begin niet zelf aan een gevaarlijke klus!