Stroomstoring in Alphen aan den Rijn?

In sommige gevallen kan het nodig zijn om op een ongebruikelijk tijdstip de hulp in te roepen van een elektricien. Denkt u bijvoorbeeld aan stroomuitval door een storing of kortsluiting. U kunt, wanneer dit u in Alphen aan den Rijn overkomt, een beroep doen op de storingsdienst van Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker. Onze elektromonteurs staan dag en nacht tot uw beschikking bij stroomuitval in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Wat te doen bij een storing

Controleert u bij een stroomstoring allereerst of alle elektriciteit in huis is uitgevallen met behulp van een stekkerproef, of dat het slechts gaat om één van de groepen of de aardlekschakelaar in de meterkast. Mocht u zelf de oorzaak van de stroomstoring niet kunnen vinden, schakelt u dan de hulp in van een elektricien. Een stroomstoring in uw woning kan een aantal oorzaken hebben. Zo kan de aardlekschakelaar zijn uitgevallen door een defect aan één van de elektrische apparaten, of kan de hoofdzekering door gesmolten of uitgeschakeld zijn door overbelasting. Deze zal dan moeten worden vervangen door een professional op dit gebied. Een derde oorzaak kan een algehele stroomstoring zijn in bijvoorbeeld uw hele straat of woonwijk. In dit geval kunt u de storing melden bij de netbeheerder. Deze kan u waarschijnlijk ook meer informatie geven over de oorzaak van de stroomstoring, en het vooruitzicht.

Onze storingsdienst is in Alphen aan den Rijn dag en nacht beschikbaar in geval van nood. Aarzelt u dus niet, maar belt u daarom gerust bij uitgevallen stroom 24 uur per dag onze storingsdienst. U wordt altijd gehoord, uw elektricien uit Alphen aan den Rijn garandeert snelle hulp!