Krachtstroom aanleggen in Alphen aan den Rijn

Wilt u uw woning uitbreiden met nieuwe luxevoorzieningen? Wellicht wilt u een sauna in uw badkamer? Of wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Dan is het verstandig dat u gebruik maakt van krachtstroom. Zoekt u voor het aanleggen van krachtstroom een professional? Zoek dan niet verder: Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker staat in Alphen aan den Rijn en omgeving graag voor u klaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het aanleggen van krachtstroom en zij kunnen u meer informatie verschaffen over krachtstroom. Graag zelfs!

Wat is krachtstroom?

De naam verraadt het al: krachtstroom wordt gebruik voor ‘krachtige apparaten’. Met krachtige apparaten worden zwarte elektrische apparaten bedoelt, zoals elektrische kachels of een oplaadpunt voor een elektrische auto. De elektriciteit van krachtstroom wordt op een andere manier aangesloten dan normale stroom. In plaats van tussen één fase en het sterpunt bij ‘normale stroom’, gaat het om 3 fase aansluiting en een nulaansluiting. Hierdoor ontstaat er tussen de fasen een hogere spanning. Er kan daardoor meer vermogen worden geleverd, waardoor zware grote apparaten gemakkelijker elektriciteit kunnen gebruiken. Wij maken hiervoor gebruik van het driefasen stekkersysteem van Perilex. Wilt u ook gebruik maken van Perilex stekkers? Wij kunnen u hier professioneel bij helpen.

Heeft u hulp nodig bij de aansluiting van krachtstroom of wilt u het liever helemaal uitbesteden? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op door te bellen naar onze medewerkers via het telefoonnummer 071 - 205 30 21.